Com funciona?

Funcionament general

 • l’horari de les piscines és de dilluns a diumenge d’11:00h a 19:30h. 
 • es podrà fer ús dels vestidors col·lectius.
 • hi haurà servei de xiringuitos/bar d’acord a la licitació (Cappont, Balàfia, Pardinyes i Bordeta).
 • hi haurà servei de guarda-roba (gratuït); limitat al nombre de cistelles disponibles. 
 • la venda d’entrades es farà mitjançant aquesta web.
 • els beneficiaris d’entrada gratuïta hauran d’acreditar la seva condició a l’entrada de la piscina mitjançant DNI o documentació que ho acrediti.
 • es prohibirà l'entrada a les piscines municipals en horari de bany lliure als menors de 14 anys si no van acompanyats d'una persona major de 18 anys (se n'ha de fer càrrec durant tota la estada a la piscina).
 • en cas de mal temps, no es retorna/ bescanvia l'entrada. Es pot canviar el QR (de dia i de piscina) durant el mateix dia (fins les 19:00h) sempre que no s'hagi utilitzat.

Venda d’entrades:

Per poder comprar entrades, és necessari registrar-se a la següent pàgina web, mitjançant el formulari de registre.

Amb el registre realitzat, es podrà accedir a la compra d’entrada per dia.  La compra d’una entrada individual dona dret a l’accés a la piscina el dia seleccionat. El número d’entrades que es posaran a la venda en un dia dependrà de l’aforament disponible en cada moment.

Tant els abonaments com els packs d'entrades són vàlids per qualsevol piscina.

Amb els abonaments de temporada (individual) NO es pot fer el bescanvi d'entrades. Es pot anar directament a la piscina amb el QR de l'abonament que s'ha rebut al correu electrònic en el moment de realitzar la compra (accés supeditat a l'aforament lliure de la piscina en el moment de l'entrada). 

Amb els packs d'entrades el bescanvi és OPCIONAL. Es pot anar directament a la piscina amb el QR del pack que heu rebut al correu electrònic o bé que teniu a l'APP i es podrà accedir a la piscina (accés supeditat a l'aforament lliure de la piscina en el moment de l'entrada). Si és necessari assegurar lloc, es pot realitzar el bescanvi d'entrades a la web, per tal d'escollir el dia i la piscina.

RECORDEU!! Les entrades i/o packs d’entrades adquirides enguany només són vàlides per aquesta temporada d'estiu; NO serveixen pel proper estiu.

Preus: 

Els establerts a les Ordenances Fiscals i preus públics 2023:

 • Preu per persona: 3,40€
 • Pack de 20 entrades: 29,30€
 • Pack de 10 entrades: 18,40€
 • Pack de 5 entrades: 10,40€
 • Abonament individual (temporada) 66,60€
 • Entrada gratuïta per a: menors de 3 anys, majors de 65 anys (mitjançant l'exhibició del DNI), discapacitats (33% amb acreditació) i jubilats (mitjançant document acreditatiu).S'ha d'obtenir igualment l'entrada menys els majors de 65 anys i jubilats que accediran amb el QR especial adreçant-se a la zona de taquilles.
 • Les famílies nombroses i monoparentals gaudiran d’una bonificació del 10% (ho han d'acreditar), tant en l’abonament de temporada com en els packs de 5, 10 i 20 entrades de les piscines municipals.
 • Entrada individual dirigida a entitats esportives, culturals, educatives i de salut que organitzin activitats que incloguin l'ús de piscines municipals: 1,40€.

 

RECORDEU! No utilitzeu el bescanvi del pack d’entrades (5, 10 i/o 20) per a entrades de tipus gratuït (menors de 3 anys, jubilats, discapacitats, etc.), en aquest cas heu d’adquirir l’entrada a través de la compra individual convencional, a cost 0, NO mitjançant bescanvi.

Només es poden adquirir entrades amb 3 dies d'antelació.

En el moment d'accés a la piscina, és imprescindible mostrar el codi QR que es genera amb cada entrada. El codi QR es pot portar imprès o descarregat al mòbil. Per tal de portar sempre disponibles les entrades al mòbil, et recomanem la instal·lació de l'APP  “EntradasPiscina”  Versió IOSVersió Android

Pels ciutadans que no disposin de mitjans electrònics o desitgin rebre assistència personalitzada s’habilita l’oficina del  Servei d’Esports de la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports com a punt d’assessorament i també per a pagament en efectiu:

Dies: de dilluns a divendres (des del dilluns 12 de juny al divendres 1 de setembre de 2023)

Horari: de 9:00h a 13:00h

Telèfon: 973700607/973700614

Adreça: Av. Tortosa, 2, 1a planta, edifici Mercolleida – 25005 Lleida