Com funciona?

 

Recordeu que les piscines tanquen el diumenge 4 de setembre. Els QR d'aquest estiu no seran vàlids pel 2023. Si teniu packs d'entrades els podeu gastar fins aquesta data

NOVETATS respecte l’estiu passat:

 • l’horari de les piscines és de dilluns a diumenge d’11:00h a 19:30h. 
 • s’eliminen les franges horàries.
 • es retorna a l’aforament del 2019 que és de 400 persones al recinte i d’un nombre determinat de banyistes (segons les dimensions de la làmina d’aigua de cada piscina).
 • es podrà fer ús dels vestidors col·lectius.
 • hi haurà servei de xiringuitos/bar d’acord a la licitació.
 • hi haurà servei de guarda-roba (gratuït); limitat al nombre de cistelles disponibles. 

En general: 

 • la venda d’entrades es farà mitjançant aquesta web.
 • els beneficiaris d’entrada gratuïta hauran d’acreditar la seva condició a l’entrada de la piscina mitjançant DNI o documentació que ho acrediti.
 • si s’utilitza un QR al matí (check-in) i es vol tornar a la tarda, s’ha de fer el check-out quan se surt al matí. A la tarda, ha d’entrar la MATEIXA persona que ha utilitzat el QR al matí (els taquillers/es ho anotaran).
 • es prohibirà l'entrada a les piscines municipals en horari de bany lliure als menors de 14 anys si no van acompanyats d'una persona major de 18 anys.
 • en cas de mal temps, no es retorna/ bescanvia l'entrada. Es pot canviar el QR (de dia i de piscina) durant el mateix dia (fins les 19:00h) sempre que no s'hagi utilitzat.

Venda d’entrades:

Per poder comprar entrades, t’hauràs de registrar a aquesta pàgina web mitjançant el formulari de registre.

Una vegada registrat, ja podràs accedir a la compra d’entrada per dia. La compra d’una entrada individual dona dret a l’accés a la piscina el dia seleccionat. El número d’entrades que es posaran a la venda en un dia dependrà de l’aforament disponible en cada moment.

Tant els abonaments com els packs d'entrades són vàlids per qualsevol piscina.

Amb els abonaments individuals NO es pot fer el bescanvi d'entrades. Podeu anar directament a la piscina amb el QR de l'abonament que heu rebut al correu en el moment de realitzar la compra (accés supeditat a l'aforament lliure de la piscina en el moment de l'entrada). 

Amb els packs d'entrades el bescanvi és OPCIONAL. Podeu anar directament a la piscina amb el QR el pack que heu rebut o que teniu a l'APP i podreu entrar (accés supeditat a l'aforament lliure de la piscina en el moment de l'entrada). Si voleu assegurar lloc, també podeu realitzar el bescanvi d'entrades a la web, per tal d'escollir el dia i la piscina.

RECORDEU! No utilitzeu el bescanvi del pack d’entrades (5, 10 i/o 20) per a entrades de tipus gratuït (menors de 3 anys, jubilats, discapacitats, etc.), en aquest cas heu d’adquirir l’entrada a través de la compra individual convencional, NO mitjançant bescanvi.

Només es poden adquirir entrades amb 3 dies d'antelació.

En el moment d'accés a la piscina, és imprescindible mostrar el codi QR que es genera amb cada entrada. El codi QR es pot portar imprès o descarregat al mòbil. Per tal de portar sempre disponibles les entrades al mòbil, et recomanem la instal·lació de l'APP  “EntradasPiscina”  Versió IOSVersió Android

Pels ciutadans que no disposin de mitjans electrònics o desitgin rebre assistència personalitzada s’habilita l’oficina del  Servei d’Esports de la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports com a punt d’assessorament i també per a pagament en efectiu:

Dies: de dilluns a divendres (des del dijous 16 de juny al divendres 2 de setembre de 2022

Horari: de 9:00h a 13:00h

Telèfon: 973700607/973700614

Adreça: Av. Tortosa, 2, 1a planta, edifici Mercolleida – 25005 Lleida